On Road Safetytraining Toer

Deze meerdaagse training is een driedaagse ervaring die bestaat uit prachtige, uitdagende ritten door de Ardennen of de Eiffel. Alles wat motorrijden mooi maakt, passeert de revue: prachtige uitzichten, interessante wegen, alle ruimte voor je droomrit.

Er is veel aandacht voor jou als rijder, daardoor is ook individuele coaching mogelijk. Het doel is om alles uit de vorige trainingen geautomatiseerd uit te kunnen voeren. Zo kun je alle aandacht op de weg, uitzicht en verkeer houden. Zo wordt het motorrijden veiliger én kun je er meer van genieten!

On Road Veiligheid Toer

Wil je meer informatie over onze Road Safety Expert training? Of wil je een training boeken? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen contact met je op.Proefles motorrijden

Enthousiast over motorrijden maar nog niet zeker of het iets voor je is? Kom gerust langs voor een kop koffie en een introductieles. We kijken dan samen naar wat er bij jou past en hoe wij daar eventueel invulling aan kunnen geven. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

* verplichte velden