On Road Veiligheidstraining Op Maat

De Op Maat trainingen van Motorprofessional zijn individuele trajecten. Een training met alle aandacht voor alleen jou, eventueel samen met iemand die jij meeneemt. Een leuke en uitdagende dag om nieuwe dingen te leren en je vragen beantwoord te krijgen.

Deze training is geschikt voor jou als je een snelle manier zoekt om te leren, bijvoorbeeld als bij vragen of als je net een nieuwe motor hebt die je wilt leren kennen. Het programma en de route worden afgestemd op jouw aandachtspunten. Zo leer je zoveel als je kunt én heb je een bijzondere ervaring.

Wil je meer informatie over een individuele training? Vul dan hier je gegevens in, geef aan wat welk probleem je opgelost wil zien en wij nemen contact met je op.

Proefles motorrijden

Enthousiast over motorrijden maar nog niet zeker of het iets voor je is? Kom gerust langs voor een kop koffie en een introductieles. We kijken dan samen naar wat er bij jou past en hoe wij daar eventueel invulling aan kunnen geven. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

* verplichte velden