On Road Veiligheidstraining Gevorderd

Laten we eens kijken naar jouw voertuigbeheersing en gewoonten op de weg. Sommige ervaringen hebben een positieve invloed gehad op je stijl, andere een negatieve. Bepaalde gewoonten hebben het rijden misschien moeilijker gemaakt dan het hoeft te zijn. Nu je wat ervaring hebt, kun je onder begeleiding reflecteren op jouw gewoonten en brengen we je motorvaardigheden naar een hoger niveau. De verkeerssituaties worden complexer en de snelheid ligt wat hoger. Ook tijdens deze training wordt er zoveel mogelijk ingespeeld op de individuele wensen van de deelnemers.

Een hele dag werken aan veiliger motorrijden kost €295,= inclusief koffie/thee en lunch. In 2019 zijn geen beschikbare plaatsen meer. Stuur een mail als je de data voor 2020 wilt ontvangen.

Proefles motorrijden

Enthousiast over motorrijden maar nog niet zeker of het iets voor je is? Kom gerust langs voor een kop koffie en een introductieles. We kijken dan samen naar wat er bij jou past en hoe wij daar eventueel invulling aan kunnen geven. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

* verplichte velden