Wat kost een motorrijbewijs?

Het behalen van een motorrijbewijs is voor iedereen een ander proces. Afhankelijk van je inzet, basis en aanleg zal het bij de één snel gaan en heeft de ander meer tijd nodig. Bij Motorprofessional kun je vooraf een inschatting krijgen van het aantal benodigde lessen door deel te nemen aan een proefles. In Nederland heeft een gemiddelde leerling rond de 24 uur les nodig. 

Bij Motorprofessional bieden we pakketten aan, zodat je weet waar je aan begint. Er zijn verschillende soorten, zodat er altijd een pakket is dat aansluit bij jouw basis en aanleg. Pakketten zijn voordeliger dan het inkopen van de losse lessen en examens. Als je niet alle lessen gebruikt hebt, krijg je dit geld terug. Als je kijkt naar onze pakketten, dan krijg je al een eerste indruk van de totale kosten.

En onthoud: een slechte les is altijd te duur! Als je nog twijfelt of je bij ons wilt komen lessen, boek in ieder geval een Try-out les. Je kunt dan zelf ervaren hoe wij les geven. En een betere keuze maken of je wilt komen lessen.

 

Let op: na het behalen van je rijbewijs ben je er nog niet. Je zult ook je eigen helm, pak, handschoenen en laarzen nog moeten aanschaffen (huren kan ook, maar is niet altijd even prettig).

Meer weten over onze prijzen en pakketten? Lees hier verder.

Proefles motorrijden

Enthousiast over motorrijden maar nog niet zeker of het iets voor je is? Kom gerust langs voor een kop koffie en een introductieles. We kijken dan samen naar wat er bij jou past en hoe wij daar eventueel invulling aan kunnen geven. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

* verplichte velden