Motorrijbewijs Safe!

Motorrijden is fantastisch! Mits je het goed en vooral veilig doet. Motorprofessional onderscheidt zich van de concurrent doordat veiligheid vanaf de eerste les centraal staat. Het is aangetoond dat rijopleidingen gericht op risicoperceptie leiden tot veiliger rijgedrag en een verbeterde gevaarherkenning. Bij Motorprofessional begin je met de masterclass ‘veilig motorrijden’ voor je de weg op gaat. Alle thema’s uit deze masterclass komen in de lessen op de weg weer aan bod. Wil je meer weten over onze bijzondere lessen, zoals in Amsterdam, op de Veluwe en nog veel meer, lees dan hier verder. Of kijk eens naar onze tutorials voor de AVB oefeningen: 

Wil je alle 12 tutorials volledig bekijken, stuur dan een bericht met je naam en emailadres, je krijgt dan een link gemaild met alle tutorials voor de AVB oefeningen.

Moderne lesmethoden

Met alleen inhoudelijke inzichten ben je er nog niet. De manier van lesgeven is natuurlijk ook erg belangrijk. De Motorprofessional instructeurs zijn deskundig en respectvol. Tijdens de lessen worden er ook video-opnames en zelfreflectie-opdrachten gebruikt. Het leren gaat hierdoor sneller, waardoor je je rijbewijs sneller in handen hebt!

Proefles motorrijden

Enthousiast over motorrijden maar nog niet zeker of het iets voor je is? Kom gerust langs voor een kop koffie en een introductieles. We kijken dan samen naar wat er bij jou past en hoe wij daar eventueel invulling aan kunnen geven. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

* verplichte velden