Motorrijles: veilig, vertrouwd en vol passie op pad

Motorprofessional leidt je op tot volwaardig motorrijder. We doen er alles aan om op jouw niveau en tempo een passende begeleiding aan te bieden. De decennialange instructeurs- en verkeerskundige ervaring komt hierbij van pas, lees meer over ons. Ook ons lesprogramma is bijzonder: we hebben hierin een aantal bijzondere lessen opgenomen die zorgen dat je het motorrijden nog beter gaat beheersen. Ben je alsnog niet tevreden over de les? Dan krijg je een kosteloos alternatief aangeboden. Jij en jouw motorplezier staan centraal bij ons! We werken met drie verschillende groepen:

1. De beginnende motorrijder
Wil je voor het eerst op de motor stappen? We weten zeker dat je ervan gaat genieten! Speciaal voor jou hebben we de rijbewijscursus ontwikkeld. Deze cursus focust de drie examenthema’s: masterclass Motorverkeersveiligheid, voertuigbeheersing en verkeersdeelname. We begeleiden je zorgvuldig en professioneel, zodat je op veilige én prettige wijze je examens kunt halen. Zo kun je snel zelf de weg op. Meer weten over deze opleiding, lees dan hier verder.


2. In bezit van motorrijbewijs maar nog niet veel gereden
Met veel enthousiasme haalde je een tijd terug je motorrijbewijs. Maar je kwam er niet aan toe om te gaan rijden, bijvoorbeeld omdat je geen motor had, je het heel spannend vond of te druk was. Wat de reden ook is, we helpen je graag om weer op de motor te klimmen! Met een rijtest kijken we naar je niveau, dit filmen en evalueren we samen. Vervolgens maken we een individueel plan met jouw doelen en wensen. Of dit nu het overwinnen van angst of het opfrissen van je skills is: we faciliteren je graag.  Wat je vraag ook is: opfrissen kan in een paar uurtjes of een langer traject op maat. In onze aanpak staan zelfkennis, voertuigbeheersing en verkeersinzicht centraal. Zo kun je straks weer veilig en met plezier de weg op!

3. In bezit van motorrijbewijs en al veel gereden
Ben je dol op motorrijden en heb je al heel wat kilometers afgelegd op je eigen tweewieler? Dan is de kans groot dat je gewoontes hebt ontwikkeld die onveilig kunnen zijn in het verkeer. Misschien denk je nu: nee hoor, ik niet! Maar… dan zou je een uitzondering zijn. Bij de rijtest die we doen met ervaren motorrijders, zien we in een meerderheid van de gevallen dit soort gewoontes. Op basis van videomateriaal tijdens een testrit maken we een plan, waarbij de nadruk zal liggen op veiligheid. Vaak zijn de voertuigbeheersing en het verkeersinzicht prima in orde, maar kunnen we samen werken aan veiligheidsbewustzijn. Dit individuele traject kan een paar uur tot meerdere sessies duren, afhankelijk van de inzichten en je eigen wensen.

 

Proefles motorrijden

Enthousiast over motorrijden maar nog niet zeker of het iets voor je is? Kom gerust langs voor een kop koffie en een introductieles. We kijken dan samen naar wat er bij jou past en hoe wij daar eventueel invulling aan kunnen geven. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

* verplichte velden