Road Safety Training Gevorderd

Deze training kan gevolgd worden na het volgen van de Veiligheidstraining Basis. Het niveau van je voertuig beheersing wordt naar een nog hoger niveau gebracht, de verkeerssituaties worden complexer. Ook zal de snelheid over het algemeen wat hoger liggen. Daarom is het nodig dat je voertuigbeheersing en verkeersinzicht al volledig geautomatiseerd is. In deze gevorderde training heb je namelijk al je bewuste aandacht nodig voor het andere verkeer. Tijdens deze training wordt zoveel mogelijk ingespeeld op de individuele wensen.

De onderwerpen uit de basistraining worden kort herhaald en gedurende de dag uitgebreid geoefend. Daarnaast komen er een aantal nieuwe onderwerpen bij: verschillende scanpatronen aanleren, voorbereiden op mogelijke risico's, accelereren en remmen in het verkeer, voorkomen van een slip en hoe duidelijk te communiceren met overig verkeer.

De training duurt een hele dag en gebeurd met maximaal 4 deelnemers. De training wordt gereden in de omgeving van Zwolle of in Limburg. Vul het formulier hieronder in als je deze training wilt boeken.

Het is een intensieve en lange dag, zorg dat je goed uitgerust bent en je motor in goede staat is.

Road Safety Gevorderd

Wil je meer informatie over onze Road Safety Gevorderd training? Of wil je een training boeken? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen contact met je op.Proefles motorrijden

Enthousiast over motorrijden maar nog niet zeker of het iets voor je is? Kom gerust langs voor een kop koffie en een introductieles. We kijken dan samen naar wat er bij jou past en hoe wij daar eventueel invulling aan kunnen geven. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

* verplichte velden