Motorrijbewijs Safe!

Motorrijden is geweldig... als je het goed en vooral veilig doet. Veilig motorrijden kun je leren: een rijopleiding gericht op risico-perceptie leidt aantoonbaar tot veiliger rijgedrag en verbeterde gevaarherkenning. Hierin onderscheiden wij ons van andere rijscholen. Vanaf de eerste les staat veiligheid centraal. Voordat je begint met de weglessen, volg je onze eigen masterclass "Veilig Motorrijden". Hierdoor ga je optimaal voorbereid de weg op. Vervolgens komen alle thema's uit deze leergang in de weglessen terug (naast de 'normale' rijbewijs onderdelen). Wil je nog meer meer weten over onze rijlessen (de lessen naar en in Amsterdam, over de Veluwe en de Postbank, enz.), lees dan hier verder.

Moderne lesmethoden

Naast de inhoud van de lessen, is ook de manier van lesgeven erg belangrijk. Onze instructeurs zijn deskundig en respectvol. Tijdens de lessen worden naast de gebruikelijke methoden, video opnames en zelfreflectie gebruikt. Dit maakt dat je met veel meer (zelf)kennis je rijbewijs gaat halen. Het leren gaat hierdoor ook sneller. En, ook belangrijk, ons streven is om van iedere les een geweldige motorervaring te maken.

Proefles motorrijden

Enthousiast over motorrijden maar nog niet zeker of het iets voor je is? Kom gerust langs voor een kop koffie en een introductieles. We kijken dan samen naar wat er bij jou past en hoe wij daar eventueel invulling aan kunnen geven. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

* verplichte velden