On Road Veiligheidstrainingen: welkom op het asfalt!

 

Motorrijden brengt een hoop uitdagingen met zich mee. De weg verandert, het verkeer ontwikkelt zich ineens heel anders, het weer slaat om… je moet dus snel besluiten kunnen nemen. Om dit goed te kunnen, is training en ervaring nodig. Wie veilig en ontspannen rijdt, geniet immers meer van ritten op de motor!

Sinds 2019 heeft Motorprofessional de hoogste erkenning van de BMW International Instructors Academy (IIA). En dat is uniek: als enige in Nederland mogen wij deze gerenommeerde methode gebruiken! Over de hele wereld staat de IIA-training bekend om de snelle en veilige resultaten. Wil je aan de slag met de verschillende trainingen? Je bent van harte welkom! (ook als je niet op een BMW motor rijdt…).

Het aanleren van deze vaardigheden is niet eenvoudig. Onze trainingen zijn speciaal ontwikkeld om deze vaardigheden aan te leren. Dat gebeurt door middel van een situatiebespreking vooraf, een groepsgesprek over mogelijke risico’s en oplossingen. Vervolgens gaan we de situaties / routes rijden, waar nodig met video opnames. Daarna evalueren we de rit, deels aan de hand van de video opnames. Zo nodig rijden we situaties meerdere malen, totdat je echt je veiligheidsvaardigheden verbeterd hebt. En dat moet merkbaar zijn voor jezelf en zichtbaar voor het overige verkeer.

Proefles motorrijden

 

Enthousiast over motorrijden maar nog niet zeker of het iets voor je is? Kom gerust langs voor een kop koffie en een introductieles. We kijken dan samen naar wat er bij jou past en hoe wij daar eventueel invulling aan kunnen geven. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.


*verplichte velden

Toestemming voor opslaan gegevens
Ja, ik geef toestemming voor het opslaan en gebruiken van mijn gegevens.